Kruševačka 6, Beograd, Srbija +381 64 938 1000

Dezynadog Magic Formula Amazing Trix SPREJ 250ml

1,300 rsd

Šifra proizvoda: D126070 Kategorija:

Magic Formula AmaZing Trik

Svež i mirisni esencijalni sprej za negu koji mnogi smatraju ‘magijskim’ sprejom za negu. Neverovatan po imenu i neverovatan po prirodi jer ovaj proizvod radi tačno ono što piše na boci.

Kondicionira krzno kako bi pomogao u dotjerivanju bez lomljenja i oštećenja kako bi se spriječilo zapetljavanje i matanje. Pomaže u uklanjanju matiranja i zapetljavanju jer svaki sprej ove neverovatne formule za negu pomaže da ih uklonite bez gluposti.

Povećava upravljivost i kontrolu premaza, može se koristiti mokro ili suvo ili tokom feniranja. Poboljšava telo i sjaj dajući sjaj prilikom dorade ili osvežavanja kaputa na mladoženji da izgleda, miriše i oseća se fantastično.

Redovno koristite za očuvanje dlake i lako održavanje. Smanjuje i sprečava statiku da bi pomogao završnoj obradi profesionalnog kvaliteta. Idealan za pomoć pri oživljavanju i obnavljanju krzna što ga čini savršenim rešenjem za jednostavnu rutinu nege krzna. Prijatan dugotrajan miris koji će vas naterati da ga koristite iznova i iznova.

DezynaDog made in U.K.

Isporuka

Sva poručena roba ukoliko je na stanju stiže već sledećeg dana kod vas. Poštarina zavisi od težine paketa i visine otkupa.

Način plaćanja

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

Povrat novca

Za svu kupljenu, a eventualno neispravnu robu vršimo povrat novca u zakonskom roku.

RGC d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu