Kruševačka 6, Beograd, Srbija +381 64 938 1000

[et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”1_2″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_image src=”https://groomingoprema.com/wp-content/uploads/2022/03/Isporuka.jpg” _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” title_text=”Isporuka” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”1_2″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Uobičajen rok za obradu porudžbine i isporuku je 1 do 2 radna dana, a maksimalno do 5 radnih dana.

Po završetku obrade Vaše porudžbine, za svaki poručeni artikal, na email adresu sa kojom ste registrovani na sajtu, biće prosleđeno obaveštenje o statusu porudžbine.

Svakako, status porudžbine možete proveriti slanjem zahteva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email royalgroomdoo@gmail.com . U najkraćem roku prosledićemo Vam odgovor.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”1_2″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete na adresi navedenoj za dostavu u periodu od 8 do 19h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona naveden prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, pozvaće Vas kurir kako bi dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.
Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj +3810649381000 ili na email royalgroomdoo@gmail.com.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”1_2″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Troškovi dostave

Troškovi dostave zavise od cenovnika kurirske službe.
Važno je naglasiti da se troškovi dostave obračunavaju isključivo na osnovu ukupne vrednosti porudžbine, bez obzira koliko je artikala poručeno i koliko pošiljki se prosleđuje na adresu navedenu za isporuku. Dostava se evidentira samo na jednom računu.
U slučaju zamene poručenog artikla u našem maloprodajnom objektu , ukoliko kolege mogu obaviti zamenu na licu mesta, zamena je besplatna.
PDV je uračunat u cenu troškova dostave.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” background_color=”#ededed” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_pb_row _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” column_structure=”1_4,3_4″][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”1_4″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_icon _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” font_icon=”||fa||900″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_icon][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” type=”3_4″ theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” theme_builder_area=”post_content” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Samokupovina

Sve artikle možete pogledati i kupiti u našem izložbenom prostoru u Beogradu, na adresi Kruševačka 6, Voždovac.
Dostava je istog dana na teritoriji Beograda
Cena dostave je 250 dinara za bilo koji deo grada.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Isporuka

Sva poručena roba ukoliko je na stanju stiže već sledećeg dana kod vas. Poštarina zavisi od težine paketa i visine otkupa.

Način plaćanja

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

Povrat novca

Za svu kupljenu, a eventualno neispravnu robu vršimo povrat novca u zakonskom roku.

RGC d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu