Kruševačka 6, Beograd, Srbija +381 64 938 1000

Sensei Open 37 zuba efilirke

Sensei Open 37 zuba efilirke su pravo čudo od makaza omogućuju nestvarno šišanje u svim smerovima bez mogućnosti da pogrešite, one su sa takvom namenom jedinstvene u svetu i na tržištu. Omogućuju nam šišanje bez linija.

Prve makaze za šišanje bez LINE™ Neutral Grip Grooming No LINE™ na svetu. Ovo su prve makaze za negu sa našom jedinstvenom završnom obradom No LINE™. Ovo vam omogućava da kreirate izgled koji izgleda samo u obliku bez linija. Takođe možete da se češljate sa zatvorenim sečivima u svakom smeru. Ove makaze ostavljaju vašu ruku u neutralnom položaju kako bi eliminisali stres na tetivi palca i omogućili vam da spustite lakat. OPEN zahteva 80% manje pokreta palca za otvaranje i zatvaranje makaza u poređenju sa normalnim makazama. Oštrice od legure Duralite™ pružaju izuzetnu ivicu, a konveksna ivica čini sečenje bez napora. Dva položaja za sečenje vam omogućavaju da postavite palac za svaku tehniku. Dvostruki položaji oslonca za prste koji omogućavaju potpuno neutralnu ruku.

 

Sensi made in Japan

28,000 rsd

Šifra proizvoda: SEN4 Kategorije: , ,

Isporuka

Sva poručena roba ukoliko je na stanju stiže već sledećeg dana kod vas. Poštarina zavisi od težine paketa i visine otkupa.

Način plaćanja

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

Povrat novca

Za svu kupljenu, a eventualno neispravnu robu vršimo povrat novca u zakonskom roku.

RGC d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu