Kruševačka 6, Beograd, Srbija +381 64 938 1000

Megamazon Forest Soul Kondicioner 280ml

Opis:
MEGAMAZON FOREST SOUL CONDITIONER sadrži specijalne aktivne sastojke koji promovišu mekoću i hidrataciju, pored glatkoće i sjaja kože i dlake ljubimca. Naša koncentrovana formula (1:1) se brzo suši, veganska i biorazgradiva. Miris Cupuacua donosi neverovatan prirodni mirisni parfem

Uputstva:
Lokalna upotreba. Okupajte ljubimca sa MEGAMAZON FOREST SOUL ŠAMPONOM. Razblažite jedan deo MEGAMAZON FOREST SOUL CONDITIONER-a u najviše jedan deo vode pre upotrebe. Navlažite kaput i nanesite proizvod i dobro umasirajte. Isperite i osušite.

Oprez:
Izbegavajte gutanje i direktan kontakt sa očima. Pogodno za pse i mačke starije od 4 nedelje. Čuvati bocu na suvom, hladnom i provetrenom mestu dalje od direktne sunčeve svetlosti, hrane i lekova. U slučaju iritacije, dobro isperite područje vodom i odmah prekinite sa upotrebom. Proizvod je podložan promeni boje, bez ugrožavanja njegovih performansi.

Sastojci:
Voda, cetrimonijum hlorid, cetearil alkohol, cetil alkohol, miris, polikuaternium-7, maslac od semena Theobroma grandiflorum, dinatrijum EDTA, metilhloroizotiazolinon/metilizotiazolinon i BHT.

1,400 rsd

Šifra proizvoda: MM008 Kategorije: , , ,

Isporuka

Sva poručena roba ukoliko je na stanju stiže već sledećeg dana kod vas. Poštarina zavisi od težine paketa i visine otkupa.

Način plaćanja

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

Povrat novca

Za svu kupljenu, a eventualno neispravnu robu vršimo povrat novca u zakonskom roku.

RGC d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu