Kruševačka 6, Beograd, Srbija +381 64 938 1000

Dezynadog de-matt šampon 500ml

DezinaDog Magic Formula!

De-matt magic šampon radi upravo ono što piše – magiju rasćebavanja! Tokom godina, grumeri su cenili koliko je De-Matt efikasan u uklanjanju i rasćebavanju najgorih krzna.

Ovaj šampon sadrži jedinstvenu mešavinu sastojaka, uključujući guarani, koji rade zajedno kako bi pomogli da čvorovi iskliznu i hidratizuju dlaku kako bi se vratila sva oštećenja nastala ućebavanjem ili stilizovanjem i sprečila buduće ućebavanje.

Koristite De-matt magic šampon za ućebane pse, one sa suvom ili oštećenom dlakom i dugodlake rase. Ovaj šampon je efikasan za upotrebu na dugim dlakama kako bi se sprečilo ućebavanje.

Koristite zajedno sa De-Matt balzamom ili, u povratnim informacijama naših testera, navodi se da je podjednako efikasan u uklanjanju ućebaka i raspetljavanju sam po sebi! Napravljen po istim specifikacijama visokog kvaliteta kao i svi DezinaDog šamponi i ima sličan miris kao De-Matt balzam.

Koncentrat 10:1

DezynaDog made in U.K.

 

1,400 rsd

Šifra proizvoda: D125056 Kategorije: ,

Isporuka

Sva poručena roba ukoliko je na stanju stiže već sledećeg dana kod vas. Poštarina zavisi od težine paketa i visine otkupa.

Način plaćanja

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

Povrat novca

Za svu kupljenu, a eventualno neispravnu robu vršimo povrat novca u zakonskom roku.

RGC d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu